NEON masterclass ‘de politieke dimensies van ethiekondersteuning

Woensdagmiddag van 14.15-20.30 vindt er bij Cello in Rosmalen de jaarlijkse Masterclass plaats van NEON. De masterclass onderscheidt zich van het congres door de kleinschaligheid en biedt een verdieping in een relevant ethisch thema.

Dit jaar is het thema ‘ de politieke dimensies van ethiekondersteuning.’ Ethici en ethiekondersteuners werken in een politiek krachtenveld in politiek en samenleving. Met bijdrages van diverse sprekers worden de verschillende aspecten van werken in een politiek krachtenveld nader geĆ«xploreerd.

Praktische informatie

Doelgroep: ethiekondersteuners, leden commissies ethiek, bestuurders, managers. Met name in organisaties van zorg en welzijn.

Plaats: We zijn 23 november voor onze masterclass als NEON te gast bij Cello, een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt om zich in de eigen leefomgeving als uniek mens te ontplooien. We verblijven deze middag op een van de locaties van Cello, en wel op
De Binckhorst, Waterleidingstraat 2 te Rosmalen.

Tijd: 23 november. Inloop 14.15 uur. Het programma start om 14.45 uur en wordt na een diner pensant in de vooravond, om 20.30 uur afgesloten.

Kosten: 175 euro.

Hier vind je het volledige programma. Opgave kan via info@hetneon.nl