Online NEON congres: ‘Morele stress, morele moed, morele veerkracht en de rol van ethiekondersteuning’

Op 04 juni aanstaande is het zover: dan openen we de digitale deuren en heten we je van 10h00 – 17h00 van harte welkom op ons jaarlijks congres rondom het thema Morele Stress, Morele Moed, Morele Veerkracht en de Rol van Ethiekondersteuning. We zijn verguld met de komst van vier erudiete sprekers: Suzanne Metselaar, Harry Kunneman, Tine Molendijk en Erwin Kompanje.

Workshops

Ook kun je je verheugen op een aantal mooie workshops. Omdat het congres online plaatsvindt, is ervoor gekozen om veel workshops aan te bieden. Zo kunnen we in kleine groepen werken, waardoor optimaal interactie mogelijk is. Het overzicht van de workshops is hier te vinden.

Cabaret

Aan het eind van het programma is er tijd voor wat ontspanning met Thijs van de Meeberg met zijn cabaretstuk ‘Een frisse kijk op morele stress’ 

Inschrijven

Heb je in je werk te maken met thema’s rondom morele stress? NEON biedt ieder jaar een even hoogwaardig als toegankelijk congres waarbij de ethiek support als invalshoek wordt genomen. Mis het ook dit jaar niet en schrijf je nu in via https://forms.gle/sJiVAPS4fKpVWjX79. Je bent van harte welkom! 

.

Programma

NB NEON biedt haar congressen ieder jaar aan op de 1e vrijdag van juni. Ja, je kunt het congres van 2022 dus nu al in je agenda zetten. Inderdaad: 03 juni 2022!