pijl inschrijf_groep mailing close connect nieuwsbrief inschrijf_individu menu twitter themas search print praktijk participanten over onderzoek nieuws methoden mail logo-smartphone linkedin kwaliteit home glasses bijdragen

Chantalle Laheij


Beleidsmedewerker
Allargando Spaubeek

Soort ondersteuning:
Overig


info@allargando.nl


Chantalle is eigenaar van Allargando en per 1 maart 2018 beleidsadviseur bij SJSJ, Stichting Jeugdzorg Sint Joseph (het Keerpunt en ICARUS).

Allargando zorgt dat professionals in de zorg stevig in hun vakgebied staan door kennis & kwaliteit met elkaar te verbinden en deze te verbreden.

Allargando biedt ondersteuning in het onderhouden en verbeteren van kwaliteit van zorg, training en scholing.

De meeste mensen hebben de behoefte om te groeien, om zichzelf te ontwikkelen. Dagelijks komen er vele lessen voorbij. Lessen om van te leren.
Elke les, waar je van leert, maakt het pad vrij voor nog waardevollere lessen.
Elke les, die je negeert, komt steeds weer terug.

Je verandert door twee redenen: Ofwel doordat je genoeg leert zodat je wil, ofwel doordat je zo veel last ervaart dat je wel moet.

Zie ook http://allargando.nl/index.php voor meer informatie over de basiscursus zorgethiek & ontwerper community ethiekNEON NIEUWSBRIEF

Schrijf je in de voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van ethiekondersteuning en de activiteiten van het netwerk.
Deze melding niet meer tonen