pijl inschrijf_groep mailing close connect nieuwsbrief inschrijf_individu menu twitter themas search print praktijk participanten over onderzoek nieuws methoden mail logo-smartphone linkedin kwaliteit home glasses bijdragen

Marline van Hoek,
MSc


Onderzoeker
Expertisecentrum Geestelijke verzorging en pastoraat Radboudumc en VUmc Nijmegen en Amsterdam

Soort ondersteuning:
Moreel counsellor


marlinevanhoek@gmail.com


Marline is cursusleidster van de cursus Morele Counseling en Moreel Beraad van het Radboud Expertise Centrum Geestelijke Verzorging en Pastoraat. Ze deed kwalitatief en kwantitatief onderzoek naar medische ethiek en geestelijke verzorging in ziekenhuizen.
Daarnaast was ze projectmedewerker bij NEON, waar ze voor de mail, website en social media zorgde en meewerkte aan de analyse van de KwaliteitsPeilingen.
Hiernaast was ze docent ethiek aan het Instituut voor Toegepaste Biowetenschappen en Chemie aan de HAN.

Marline werkt nu bij de Inspectie voor het Onderwijs, maar blijft graag op de hoogte van ontwikkelingen in de ethiekondersteuning.

Heb je interesse in een cursus Morele Counseling en Moreel Beraad, kijk dan op www.eversdegrootvanhoek.nlNEON NIEUWSBRIEF

Schrijf je in de voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van ethiekondersteuning en de activiteiten van het netwerk.
Deze melding niet meer tonen