Uitnodiging om een workshop te bieden tijdens het NEON-congres op 3 juni 2022!

Als congres-commissie zijn we volop bezig om een prachtig congres te organiseren. In deze nieuwsbrief heb je al het nodige daarover kunnen lezen. Kenmerkend voor het NEON is de actieve betrokkenheid door participanten. Daarom zijn we voor dit congres op zoek naar prachtige, hoog-kwalitatieve workshops en nodigen we jullie graag en van harte uit om deze workshops vorm te geven.

Wat we zoeken

Het thema van het NEON-congres is De organisatie en/van morele veerkracht

We zoeken workshophouders met specifieke expertise (onderzoek, kennis, ervaring) rondom deze thematiek. 

We vragen je om in één of twee rondes een workshop te faciliteren waarin deelnemers actief aan de slag gaan met het thema (dus geen lezing of college). Daartoe is inhoudelijke en contextuele (veelal gezondheidszorg) kennis en kunde nodig, alsook de vaardigheid om met een groep aan de slag te gaan. 

Doe mee en stuur je voorstel in!

Heb je een passend aanbod voor de conferentie? 

We ontvangen graag een schets van je voorstel, zodat we een selectie kunnen maken uit het aanbod dat vrijkomt onder de participanten. 

Praktische informatie

Schets kort het doel, de inhoud en de werkvorm die je voor je ziet. Stuur je voorstel naar info@hetNEON.nl. Via dit adres kun je eventueel ook vragen stellen over de opzet en inzet van de workshops. Uiterlijk 30 april hebben we je voorstel graag in ons bezit, waarna we de inzendingen zorgvuldig zullen bekijken en selecteren. In de weken daarop kun je onze reactie verwachten.

We kijken uit naar jullie inzendingen zodat we er gezamenlijk weer een prachtig onvergetelijk congres van kunnen maken.